UA-73306327-1
top of page

Over ons

Mijn naam is Fares Boustanji, geboren in Aerdenhout 1964, spreker, trainer en coach.
Mijn passie is om mensen te inspireren en te ontwikkelen.

Vanwege een lange burn-out moest ik mijn leven veranderen. Met mijn vrouw en 4 kinderen zijn we naar Spanje verhuisd en kreeg ik de gelegenheid om mijn wens om met roofvogels te werken te vervullen.
Door met mijn vogels te werken, heb ik ontdekt en ervaren dat we als mens veel meer communiceren voorbij woorden en lichaamstaal. Het heeft een aantal jaren geduurd voordat ik begreep waarom een vogel van het ene op het andere moment weerstand gaf terwijl hij een aantal seconden daarvoor gewoon luisterde naar mijn opdrachten.

Ik kwam er achter dat ik in eerste instantie bezig was om de vogel te veranderen en lange tijd later begreep  ik dat IK iets moest veranderen om de weerstand van de vogel weg te nemen.

Ik kwam er achter dat ik communiceerde dmv mijn uitstraling/energie die gekoppeld is aan mijn intenties/gevoelens en gedachtes. En om die intenties/gevoelens en gedachtes te begrijpen moest ik in een diepere connectie komen met mijzelf.

Nu is het mijn grootste passie om met wat ik heb geleerd met de vogels andere mensen te inspireren en te motiveren zichzelf te ontwikkelen als mens en uiteindelijk ook als leider.

Ik voel mij een rijk mens om te mogen werken met dieren en mensen.

Schermafbeelding 2019-02-22 om 10.02.43.

Fotograaf Duco de vries

bottom of page