UA-73306327-1
top of page

Leiderschap.
Pak je vleugels op

Train jezelf om te leiden vanuit je intenties
 

Als leider, manager of directeur speelt u een centrale rol in uw organisatie met betrekking tot processen en zakelijke relaties, zowel intern als extern. De veeleisende snelheid waarmee u zaken doet, dwingt u om bijna uitsluitend op uw intellect te vertrouwen, waardoor u steeds meer afstand neemt van uw intenties en gevoelens. Uiteindelijk kunt u geconfronteerd worden met een situatie waarbij uw aangeleerde vaardigheden en technieken tekortschieten. Dan komt het aan op wie u bent als mens en niet wat u doet als leider. Hiervan bewust worden vraagt een heldere en eerlijke connectie met uzelf.​

U zult verbaasd zijn wat roofvogels u kunnen leren. Om te beginnen zijn roofvogels strategische jagers die gericht zijn op optimale efficiëntie. Ze kunnen niet toestaan ​​dat ze zelfs maar een beetje energie verspillen. Hierdoor zijn ze extreem gevoelig en hebben ze de volledige controle over zichzelf. Omdat roofvogels zich niet voordoen als iets dat ze niet zijn en geen verborgen agenda's hebben, zijn hun antwoorden - zelfs tegenover mensen - puur, transparant en oprecht.

Tijdens de situationele coaching met roofvogels worden de gedachten en intenties achter je acties direct weerspiegeld in het gedrag van je team. Tijdens de training vergroot de interpretatie van de directe, duidelijke en eerlijke feedback die onze vogels geven je bewustzijn van je houding en het effect ervan op de mensen om je heen.

 

 

Persoonlijk leiderschap is geen vaardigheid of kennis. Leidershap is niet alleen gekoppeld aan werk maar ook aan het leven in het algemeen. Je hebt altijd te maken met leiderschap, al is het alleen over jezelf.  Bij werk gaat het erom dat je bewust bent wie je bent als mens in je functie als leidinggevende. Dat bepaalt of je effectief bent. Om te weten wie je bent en wat je wil, dien je weer in contact te komen met jezelf. Tijdens een intensieve ontdekkingsreis op een prachtige locatie in Spanje ontdek je waarom je vastloopt of in een crisis terechtkomt.

Wil je weer worden wie je bent om echt contact met anderen te kunnen maken?
Kom dan ... ... naar Spanje.

 

Train je zelfinzicht en daardoor je leiderschap.

DSC00527.JPG

Puur en natuurlijke feedback

bottom of page